Home \ Notícies \ La Vela Catalana llança la campanya “Per un mar sense plàstics”
octubre 29, 2019 10:51 am

La Vela Catalana llança la campanya “Per un mar sense plàstics”

Published by Leave your thoughts

Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebrarà del 16 al 24 de novembre, una vintena de clubs nàutics i de vela de Catalunya s’han sumat a la campanya “Per un mar sense plàstics”.

Una iniciativa de la Federació Catalana de Vela -amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i Ports de la Generalitat de Catalunya- que té com a objectiu conscienciar als navegants de la importància d’evitar l’ús d’ampolles de plàstic quan se surt a navegar

El fet és que, popularment, es té el coneixement que existeixen grans illes de plàstics dispersades arreu dels oceans, a molts quilòmetres de distància de casa nostra però la realitat és que l’abocador més gran del món de microplàstics es troba al nostre mar, a la conca del Mediterrani. És per això que aquesta campanya ha de servir per informar i sensibilitzar als navegants que el problema està molt a prop nostre

A més a més d’aquesta tasca sensibilitzadora entre els seus socis/es i abonats/des d’aquests clubs, molts d’ells organitzaran jornades de recollides de residus a les seves platges fomentant, d’aquesta manera bons hàbits entre els navegants. 

De moment, els clubs adherits a la campanya són: CN Port de la Selva, CN Sa Riera, CNat Barcelona, CV Sant Antoni, CN El Masnou, CN Sitges, CN Salou, Roc Roi, CN Vilassar de Mar, CN El Balís, CM Altafulla, CMV El Prat, CMV Barcelona, CN Bétulo, CN Cambrils, CN Ametlla de Mar, CN Port d’Aro, CV Blanes, CN Hospitalet – Vandellòs, CN d’Arenys de Mar i CM Torredembarra / GEN Roses

Podeu seguir les novetats de la campanya amb el hashtag #perunmarsenseplàstics

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela