Home \ Notícies \ 365 Dies de Mar: Atreveix-te i navega!
novembre 4, 2019 11:25 am

365 Dies de Mar: Atreveix-te i navega!

Published by Leave your thoughts

T’imagines gaudir del teu esport de mar preferit durant tot l’any? Nosaltres no només ens ho imaginem sinó que, a més a més, animem a tot el col·lectiu de la Vela Catalana i a tota gent que encara no ha navegat a fer-ho.

“365 dies de mar, atreveix-te i navega!” és una campanya que promou navegar sigui quina sigui l’època de l’any. Informarem a tots els navegants de les variables importants a tenir en compte abans de sortir a navegar: equipament, condicions de la mar i del vent, temperatures de l’aigua, les hores de Sol, etc.

“365 dies de mar” va iniciar-se el passat mes d’octubre a la Cadena SER i a FLAIX FM. Si vols escoltar les falques, fes clic al següent enllaç:

Falques publicitàries

Entra http://escola.vela.cat/, atreveix-te i navega a una de les 70 Escoles de Vela de Catalunya


Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela