Home \ Notícies \ La Vela Catalana, protagonista dels campionats estatals
Novembre 4, 2019 5:23 pm

La Vela Catalana, protagonista dels campionats estatals

Published by Leave your thoughts

Cristina Pujol, campiona d’Espanya de Làser Radial
La regatista del CN Port d’Aro es proclama campiona absoluta en el campionat celebrat a la Manga del Mar Menor. A més a més, Catalunya va proclamar-se campiona per autonomies i Ricard Castellví (CN Cambrils), subcampió Sub 19.

Nacho Dávila i Javi Mestre, subcampions d’Espanya de 420
La tripulació del CN El Balís, amb una espectacular actuació, es proclama subcampiona absoluta i Sub 19 de la Copa d’Espanya celebrada a Altea. Tatán Riquelme i Miki Pérez (CN El Balís), pugen al tercer esglaó del calaix Sub 19. Cal destacar que 4 de les 10 primeres tripulacions eren catalanes: Nacho Dávila i Javi Mestre, 2ns; Lucas i Teo Parés (Independents), 5ns; Santi i Luis Mas (CN El Masnou), 6ns; i Tatán Riquelme i Miki Pérez, 7ns.

Carlos Ordóñez, campió d’Espanya de Finn
El regatista del CV Blanes es penja l’or del Campionat d’Espanya celebrat en aigües de Blanes. En categoria Màster, David Terol, finnista del CM Torredembarra, es proclama vencedor. El campionat va ser organitzat pel CV Blanes.

Quim Esteba, campió d’Espanya de Patí de Vela
El regatista del CN Tamariu es proclama campió d’Espanya en aigües de Barcelona. Albert Batllerià, del Club Natació Badalona, es penja el bronze. En categoria femenina, Ana Pujol (Club Natació Barcelona), primera classificada. El campionat va ser organitzat pel Club Patí Vela Barcelona.

Josele Doreste i Mónica Azón, campions d’Espanya de Làser Màster
El regatista de CN Port d’Aro en Stàndard i la d’Arenys en Radial, es proclamen vencedors absoluts en el campionat celebrat en aigües de Sant Andreu de Llavaneres, organitzat pel Club Náutico el Balís.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela