Home \ Notícies \ La Festa i el Congrés de la Vela Catalana ja tenen data
novembre 5, 2019 11:29 am

La Festa i el Congrés de la Vela Catalana ja tenen data

Published by Leave your thoughts

Festa de la Vela Catalana: 31 de gener – Museu Marítim de Barcelona

La 53a edició de la gran Festa de la Vela Catalana ja té dia i lloc, serà el pròxim 31 de gener a la Sala Comillas de Museu Marítim de Barcelona. Una edició farcida d’èxits esportius i socials on, des de la Federació, reconeixerem una gran temporada: Campions del Món, d’Europa, d’Espanya i de Catalunya, persones distingides per les seves activitats en favor de l’esport de la vela i projectes socials realitzats en diferents Clubs, Escoles de Vela i Entitats de Catalunya.

A més a més, coneixerem al i la Millor Navegant del 2019 i es lliuraran els guardons de Vela Social. Una de les grans novetats d’enguany és que aquesta serà l’edició més sostenible de totes les celebrades fins ara.

Pròximament farem pública la llista de premiats així com als candidats al millor navegant de l’any i totes les novetats i sorpreses d’aquesta nova edició!

Congrés de la Vela Catalana: 26 i 27 de febrer – BISC

La 2a edició del Congrés de la Vela tindrà lloc els pròxims 26 i 27 de febrer a les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center.

El congrés, obert a tot el col·lectiu de la vela, té com a objectiu crear un espai de col·loqui on es tractin coneixements d’interès i es comparteixin les darreres novetats del sector.

A més, hi haurà un espai dedicat a fabricants i distribuïdors nàutics vinculats a les diferents disciplines de la vela que presentaran els seus nous productes i serveis.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela