Home \ Notícies \ Un Mar Solidari: Navega amb la Marató de TV3
Novembre 11, 2019 4:48 pm

Un Mar Solidari: Navega amb la Marató de TV3

Published by Leave your thoughts

Un any més us convidem a sumar-vos a la gran festa de la solidaritat de Catalunya, la Marató de TV3, que es celebrarà el 15 de desembre i que ajudarà a recaptar fons per la investigació les malalties minoritàries.

Els Clubs i Escoles de la Vela Catalana demostraran, una vegada més, que la nostra costa és “Un mar solidari“. Per això, organitzaran diferents activitats per recaptar fons: sortides, regates, travesses, activitats de mar.

Aquestes activitats estan dirigides a totes i tots els alumnes de les Escoles de Vela, els abonats i socis dels Clubs i les persones externes que es vulguin apropar al mar i aportar el seu granet de sorra. Els fonts recaptats en la inscripció es donaran a Marató.

Des de la Federació farem la nostra aportació solidària amb la plena subvenció dels carnets d’escola d’1 dia, una acció que s’integra dintre del programa de Vela Solidària de Responsabilitat Social Corporativa.

Gràcies per sumar-vos-hi!

Clubs i Escoles de Vela adherits (a data d’avui): CV Sant Antoni / CN El Balís / RocRoi / CN Sitges / CM Altafulla / CN Ametlla de Mar / CN Port d’Aro / CM Torredembarra / Cnat Barcelona / CN El Masnou / CN d’Arenys de Mar / RCNB / CN Port de la Selva / CMV Barcelona / CMV El Prat / GEN Roses / CM Cubelles / CN Coma-Ruga / CV Mataró

Pròximament us detallarem les activitats.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela