Home \ Notícies \ La Vela Catalana demostra el seu compromís “Per un mar sense plàstics”
Novembre 25, 2019 4:43 pm

La Vela Catalana demostra el seu compromís “Per un mar sense plàstics”

Published by Leave your thoughts

Des de la Federació Catalana de Vela volem agrair a totes aquelles persones que han fet possible que, durant 𝗦𝗲𝘁𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗣𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻𝗰𝗶𝗼́ 𝗱𝗲 𝗥𝗲𝘀𝗶𝗱𝘂𝘀, la campanya #PerUnMarSensePlàstics hagi estat un èxit.

Malgrat que hagi finalitzat aquesta Setmana de Prevenció de Residus, “Per un mar sense plàstics” no s’atura, ha arribat per quedar-s’hi! Pròximament us informarem de noves accions!

Els clubs adherits a la campanya són: CN Port de la Selva, CN Sa Riera, CNat Barcelona, CV Sant Antoni, CN El Masnou, CN Sitges, CN Salou, Roc Roi, CN Vilassar de Mar, CN El Balís, CM Altafulla, CMV El Prat, CMV Barcelona, CN Bétulo, CN Cambrils, CN Ametlla de Mar, CN Port d’Aro, CV Blanes, CN Hospitalet – Vandellòs, CN d’Arenys de Mar i CM Torredembarra / GEN Roses

Jornades de Recollides realitzades

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela