Home \ Notícies \ Premiats de la Festa de la Vela Catalana
Desembre 3, 2019 5:43 pm

Premiats de la Festa de la Vela Catalana

Published by Leave your thoughts

Falten poc més de 2 mesos per celebrar la Festa de la Vela Catalana i tenim el plaer de presentar-vos als premiats de la 53a edició que se celebrarà el pròxim 31 de gener a la Sala Comillas de Museu Marítim de Barcelona. 

Una edició farcida d’èxits esportius i socials on, des de la Federació, reconeixerem una gran temporada: Campions del Món, d’Europa, d’Espanya i de Catalunya, persones distingides per les seves activitats en favor de l’esport de la vela i projectes socials realitzats en diferents Clubs, Escoles de Vela i Entitats de Catalunya.

A més a més, coneixerem al i la Millor Navegant del 2019 i es lliuraran els guardons de Vela Social. Una de les grans novetats d’enguany és que aquesta serà l’edició més sostenible de totes les celebrades fins ara.

Per a conèixer als premiats* entreu a //festa.vela.cat

Enhorabona als premiats!

Pròximamanent us presentarem als nominats/des a Millor Navegant del 2019.

* S’acceptaran comentaris i reclamacions a info@vela.cat fins al pròxim 1 de gener. Passada aquesta data la llista es donarà com a definitiva. Demanem disculpes per avançat per tots aquells errors que hàgim pogut cometre.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela