Home \ Notícies \ Tret de sortida a la Vela Inclusiva en Família de Blanes
desembre 20, 2019 2:01 pm

Tret de sortida a la Vela Inclusiva en Família de Blanes

Published by Leave your thoughts

Ahir el municipi de Blanes va donar el tret de sortida al projecte de Vela Inclusiva en Família impulsat per la Federació i el Consell Català de l’Esport.

El CV Blanes i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament engeguen un apassionant projecte on els joves amb diversitat funcional i les seves famílies gaudiran, tant a nivell individual com familiar, dels beneficis de navegar en un entorn de llibertat privilegiat com és el mar.

👥 Els altres clubs participants en aquest programa que es desenvoluparà a 10 municipis són: Club Natació Barcelona / CN d’Arenys de Mar / CN El Balís / CN Cambrils / CN Castelldefels / CN l’Escala / CN Sant Carles de la Ràpita / CNCB & CV Palamós / GEN Roses

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela