Home \ Notícies \ Francesc Martínez, bronze en Làser Radial a la 44a Christmas Race de Palamós
desembre 23, 2019 11:25 am

Francesc Martínez, bronze en Làser Radial a la 44a Christmas Race de Palamós

Published by Leave your thoughts

Finalitza una apassionant 44a edició de la Christmas Race de Palamós amb una destacada actuació dels nostres. Francesc Martínez, regatista del CN Garraf, es penja el bronze de Làser Radial; Cristina Pujol (CN Port d’Aro), amb una 4a posició, es queda a les portes del podi de Làser Radial femení; Ricard Castellví (CN Cambrils), després de liderar la primera jornada, finalitza 5è en Làser Radial masculí. En 420, Nacho Dávila i Javi Mestre (CN El Balís), acaricien les posicions de podi amb una molt bona 5a posició.

Els grans triomfadors de la Christmas han estat els austríacs 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗕𝗮𝗿𝗴𝗲𝗵𝗿 i 𝗟𝘂𝗸𝗮𝘀 𝗠𝗮𝗿𝗵, campions absoluts de la 44a Christmas Race de Palamós, participant en classe 470. En 420, els italians Tommaso Cilli i Bruno Mantero s’enduen la victòria. En Làser Stàndard, el suís Eliot Merceron aconsegueix la victòria. En Làser Radial, el jove noruec Theodor Middelthon s’imposa en una última jornada d’infart. En Làser Radial femení, la murciana Fátima Reyes es corona guanyadora per només un punt de diferència.

Aquesta edició ha estat dedicada Guido Depoorter, “pare” del Patí Català i primer president del CV Palamós que, malauradament, fa pocs mesos que ens va deixar.

Aquesta regata ha estat organitzada pel CNCB & CV Palamós i és la regata de vela olímpica més important de l’hivern. Anualment més de 300 regatistes arribats de més de 25 països d’arreu del món s’apropen a Palamós per gaudir d’una esplèndida organització, instal·lacions i condicions meteorològiques.

Resultats complets: https://bit.ly/35K0xg8
Vídeo de l’última jornada: https://bit.ly/2Mjf0bp

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela