Home \ Notícies \ Nominades i nominats a Millor Navegant 2019
Gener 8, 2020 12:31 pm

Nominades i nominats a Millor Navegant 2019

Published by Leave your thoughts

El pròxim 31 de gener la Vela Catalana es vestirà amb les seves millors gales per conèixer, durant el transcurs de la Festa de la Vela Catalana, al Millor Navegant masculí i femení del 2019. Un guardó que reconeix els mèrits esportius més destacats de la temporada passada i que posa en valor el talent, la competitivitat i l’ambició dels regatistes catalans.

Enguany els nominats i nominades són: Jordi Xammar (CN Garraf); Marc Paré (GEN Roses); Marc de Antonio (RCNB); Maria González (CN Cambrils); Iset Segura (CN d’Arenys de Mar); i Rita Booth (CNCB & CV Palamós). Cal recordar que els guanyadors del 2018 van ser el Marcelo Cairo i la Marta Munté i del 2019, el Jordi Xammar i la Bàrbara Cornudella

La votació per escollir als guanyadors estarà dividida en dues fases: una primera votació tancada per a Directius de Clubs, Jutges i Tècnics (del 10 de al 26 de gener) i una segona que es realitzarà “in situ” en la Festa de la Vela Catalana i que estarà oberta a totes i tots els assistents.

Mèrits esportius dels nominats i nominades:

Jordi Xammar – 470 – CN Garraf

 • Subcampió del món
 • Subcampió d’Europa
 • Subcampió de la World Cup Series Final
 • Campió d’Espanya

Marc Paré – Funboard – GEN Roses

 • Campió d’Europa
 • 9è del rànquing mundial PWA

Marc de Antonio – J80 – RCNB

 • Subcampió del món

Maria González – 29er – CN Cambrils

 • Subcampiona d’Europa
 • Campiona d’Espanya

Iset Segura – Nacra 15 – CN d’Arenys de Mar

 • Subcampiona del món 

Rita Booth – Nacra 15 – CNCB & CV Palamós

 • Campiona del món 

Si vols viure “in situ” com es coronen com a guanyadors, et convidem a assistir a la Festa de la Vela Catalana que se celebrarà el pròxim 31 de gener a la Sala Comillas del Museu Marítim de Barcelona. Inscripcions: http://festa.vela.cat

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela