Home \ Notícies \ Obertes les votacions per escollir al/la Millor Navegant del 2019
Gener 10, 2020 3:29 pm

Obertes les votacions per escollir al/la Millor Navegant del 2019

Published by Leave your thoughts

Durant el passat 2019 el Jordi Xammar, la Rita Booth, el Marc Paré, la Iset Segura, el Marc de Antonio i la Maria González van fer front, amb escreix, a tota mena de situacions adverses per assolir les fites que van marcar-se.

Avui, 10 de gener, tots ells afrontaran un nou repte, convèncer als Directius de Clubs, Tècnics i Jutges de la Vela Catalana que, gràcies als seus mèrits esportius, mereixen ser el/la Millor Navegant de 2018.

I és que avui s’obre la primera fase de votacions per escollir al guanyador i a la guanyadora. Una votació reservada* a Directius de Clubs, Tècnics i Jutges de la Vela Catalana que comptarà un 60% en el còmput global de l’elecció i que finalitzarà el 26 de gener, el 40% restant vindrà donat per una votació que es realitzarà “in situ” en la Festa de la Vela Catalana i que estarà oberta a totes i tots els assistents.

Així doncs, des de la Federació Catalana de Vela animem a tot aquest col·lectiu a dir la seva i a participar en la resolució d’aquest guardó tan especial que reconeix els mèrits esportius més destacats de la temporada passada i que posa en valor el talent, la competitivitat i l’ambició dels regatistes catalans.

Mèrits esportius dels nominats i nominades i votació en el següent enllaç.

* Per a participar en la votació és imprescindible haver tramitat durant el 2019 i/o 2020 la llicència de Directiu, Tècnic o Jutge. Totes aquelles votacions que no compleixin aquests requisits no es comptaran com a vàlides.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela