Home \ Notícies \ Ferran Sostres i Virginia Guillermo, guanyadors del Trofeu CeX Vilanova – N2 de Làser
Gener 13, 2020 8:40 am

Ferran Sostres i Virginia Guillermo, guanyadors del Trofeu CeX Vilanova – N2 de Làser

Published by Leave your thoughts

Cap de setmana amb poc vent a Vilanova i la Geltrú on els 67 regatistes participants en el Trofeu CeX Vilanova – N2 de Làser només han pogut disputar 3 proves.

A la general de la classe Làser 4.7 s’ha imposat Ferran Sotres del Club Nàutic Vilanova, seguit de Santi Alberto, del CN Cambrils i Bosco Mañas del CN El Masnou. Cal mencionar el primer lloc també de Ferran Sotres a la categoria menys 18 anys i de Paula Figueras, del CN Salou, de menys 18 femení. També en 4.7, Pol Font, del CN Arenys de Mar, ha quedat primer de menys 16 masculí i Noa Schärf, primera en femení.

A la general de la classe Làser Ràdial, Virgínia Guillermo del CN Garraf, ha quedat primera classificada seguida d’Arnau Gelpí, del CN Arenys de Mar i Sergi Sevil del CN Cambrils. Arnau Gelpí ha sigut el primer classificat també en categoria menys 19 i Valentina Menescal, del CN Vilassar de Mar la primera classificada en menys 21 anys.

El CN Vilanova ha reprès les competicions de vela lleugera després de dos anys a causa de les obres de remodelació de les seves instal•lacions.

Resultats: https://bit.ly/2RnepHt

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela