Home \ Notícies \ La Vela Catalana se suma a la campanya #ThoEstàsPerdent per fomentar l’esport femení en els mitjans
febrer 11, 2020 1:22 pm

La Vela Catalana se suma a la campanya #ThoEstàsPerdent per fomentar l’esport femení en els mitjans

Published by Leave your thoughts

La Federació Catalana de Vela se suma a la campanya “#thoestàsperdent” -impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)- per fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació. 

L’objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

La campanya #ThoEstàsPerdent té el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”. Sota aquest lema, la campanya planteja un repte viral per difondre el missatge: tapar-se la meitat de la cara com a símbol que no veure esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle. 

La Federació Catalana de Vela accepta el repte i s’adhereix a aquesta campanya emmarcant-la dintre del programa Vela Igualtat que treballa per lluitar contra la desigualtat de gènere i difonent-la entre tots els col·lectius de la Vela Catalana.

Els ambaixadors de la Vela Catalana en aquesta campanya són: Jordi Xammar (CN Garraf), Bàrbara Cornudella i Sara López (CN El Balís), Marcelo Cairo (CN Cambrils), Cristina Pujol (CN Port d’Aro), Guillem Segú (CN Salou), Maria González (CN El Balís), Àlex Muscat (CN Garraf) i Marta i Carla Munté (CN Cambrils).

Encara no has vist el vídeo de campanya?

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela