Home \ Notícies \ Falten 2 setmanes pel Congrés de la Vela Catalana
Febrer 12, 2020 12:17 pm

Falten 2 setmanes pel Congrés de la Vela Catalana

Published by Leave your thoughts

En dos setmanes –26 i 27 de febrer– el col·lectiu de la vela té una cita en el Barcelona International Sailing Center (BISC) per celebrar el Congrés de la Vela Catalana. Un esdeveniment obert a tot el col·lectiu de la vela -esportistes, Clubs i Escoles de Vela, Directors Esportius, tècnics, jutges i navegants- que té com a objectiu ser un espai de col·loqui on es tractin temes d’interès, es presentin les darreres novetats del sector i on els diferents assistents aprofitin per fer networking. A més, també hi haurà un espai dedicat als distribuïdors nàutics.

La realització d’aquest meeting es dividirà en dues sessions, dimecres 26 de febrer i dijous 27. En el transcurs d’ambdós dies hi haurà un total de 16 ponències dirigides a diferents col·lectius on es tractaran temes de caràcter tècnic, pedagògic, de gestió, de comunicació, nutricional, legislatiu i, com a novetat respecte a la primera edició del 2017, se celebrarà un Dimecres de Vela especial Creuer.

La Federació Catalana de Vela i Ports de la Generalitat aprofitaran aquest esdeveniment per presentar la campanya “Porta’m: hidratem consciències, reduïm residus” a tot el col·lectiu de la Vela Catalana. 

Per consultar les temàtiques i els horaris, així com realitzar les inscripcions (gratuïtes fins al 21 de febrer), entreu en el web http://congres.vela.cat

Us hi esperem a totes i tots!!!


Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela