Home \ Notícies \ Congrés de la Vela Catalana: sumem per multiplicar
febrer 27, 2020 3:52 pm

Congrés de la Vela Catalana: sumem per multiplicar

Published by Leave your thoughts

Aquests 26 i 27 de febrer s’ha celebrat a les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center (BISC) la segona edició del Congrés de la Vela Catalana. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Vela, ha comptat amb la presència de gairebé 200 assistents que han gaudit de 13 enriquidores ponències, conduïdes per professionals i docents amb una contrastada experiència, sobre preparació olímpica; sostenibilitat; comunicació; psicologia esportiva; tècnics; creuers; solidaritat; nutrició; inclusivitat; professionalització del sector; i tot allò relacionat amb l’organització i desenvolupament de les regates.

Les ponències s’han celebrat en 3 espais diferents, un d’aquests espais ha estat una carpa on, a més a més, s’han congregat els principals distribuïdors nàutics per presentar les novetats del sector. 

El Congrés ha coincidit amb la celebració de la formació contínua que realitza mensualment la Federació, el Dimecres de Vela. La formació d’aquest mes ha estat sobre “Apps” de navegació.

La Federació Catalana de Vela i Ports de la Generalitat han aprofitat aquest esdeveniment per presentar -de la mà del director general de Ports de la Generalitat, Sr. Joan Pere Gómez, i el president de la Federació, Sr. Xavier Torres– la campanya “Porta’m: hidratem consciències, reduïm residus” a tot el col·lectiu de la Vela Catalana. 

El secretari general de l’Esport, Sr. Gerard Figueras, i el president de la Federació -aprofitant la celebració de la ponència de vela adaptada “Molt més que esport” a la carpa central- s’han dirigit als presents amb paraules d’agraïment a totes aquelles clubs i tècnics i col·laboradors que treballen, dia rere dia, perquè l’esport de la vela esdevingui en un esport plenament inclusiu a tot el litoral català. El Sr. Figueras i el Sr. Torres han fet palesa la bona entesa entre la secretaria i la Federació i la seva predisposició per emprendre nous projectes plegats que fomentin l’esport i l’activitat física, sempre des d’una perspectiva inclusiva i igualitària.

Aquest esdeveniment és de caràcter biennal i tornarà a celebrar-se a l’any 2022.

Des de la Federació volem agrair a totes i tots els assistents, ponents i distribuïdors la seva presència en el Congrés.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela