Home \ Notícies \ La Costa Brava es prepara per acollir el Campionat d’Europa de Hobie Cat
Març 4, 2020 11:32 am

La Costa Brava es prepara per acollir el Campionat d’Europa de Hobie Cat

Published by Leave your thoughts

La badia de Roses, a la Costa Brava, tornarà a ser l’epicentre de la vela europea aquest estiu. Sant Pere Pescador, de la mà del Club de Vela Ballena Alegre com a organitzador, es prepara per acollir un dels esdeveniments de vela lleugera més concorreguts el vell continent, el Hobie Multi European Championship.

El Hobie Multi European Championship es caracteritza per comptar amb l’àmplia participació de regatistes amateurs que comparteixen el que ells mateixos anomenen “Hobie way of life”. Durant els 8 dies de competició -del 27 de juny al 5 de juliol-, les tripulacions de més de 100 embarcacions procedents de 14 països conviuen i comparteixen les seves experiències en entorns turístics com Sant Pere Pescador, Girona, Cap de Creus, Figueres …

Aquesta particularitat motiva al comitè organitzador a preparar un ventall d’activitats paral·leles per als competidors i els seus familiars i acompanyants.

El Hobie Multi European Championship 2020 va ser presentat aquesta setmana en el marc de l’AGM European Hobie Cat Association (EHCA) celebrada al Barcelona International Sailing Center. 

El director de l’CV Ballena Alegre, Pep Subirats, va presentar als representants de les diferents delegacions europees els eixos principals del futur Campionat d’Europa, destacant en particular l’experiència i el nivell de l’equip tècnic demostrat en els passats European Championship de F18 de 2018 i al World Championship de F18 celebrat a l’estiu de 2019.

Amb el Campionat d’Europa de Hobie Cat, La Ballena Alegre i tot el seu equip consoliden Sant Pere Pescador com un dels millors espots per organitzar esdeveniments nàutics d’alt nivell, on l’oferta turística i gastronòmica completen una prova esportiva que fa de l’experiència d’acudir a l’esdeveniment sigui diferent i excepcional.

En l’àmbit esportiu s’esperen més d’un centenar d’embarcacions de la signatura Hobie Cat, que configuren diferents classes i categories de competició, des dels més joves en Hobie 14, als tradicionals Hobie 16 en categories Mixta, Junior i Màster, els veloços Hobie Tiger, i la regata més destacada, que serà el Hobie 16 Open, amb esportistes professionals de primer nivell. 

Font: CV La Ballena Alegre

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela