Home \ Notícies \ Naveguem segurs, gaudim tranquils: recomanacions, pautes i mesures per la tornada al mar / Fase 1
maig 18, 2020 10:36 am

Naveguem segurs, gaudim tranquils: recomanacions, pautes i mesures per la tornada al mar / Fase 1

Published by Leave your thoughts

La Vela Catalana està de tornada i, amb ella, també torna aquella sensació única de llibertat que ens ofereix el mar i la possibilitat de rependre els entrenaments després de molt de temps, massa, arran de la crisi de la Covid-19.

I, perquè volem que els nostres esportistes i navegants tornin amb la tranquilitat i la confiança de fer-ho de manera segura per a tothom, s’ha consensuat amb la secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física un document de recomanacions, pautes i mesures de prevenció, seguretat i higiene per a la tornada. Aquest document té com objectiu minimitzar la possibilitat de propagació i contagi de la infecció i està està estructurat amb mesures d’higiene, pautes seguretat a terra i seguretat a mar. 

A més a més, ja estan preparades les recomanacions per les activitats de les escoles de vela  -elaborat conjuntament amb Comitè de l’Escola Catalana de Vela – per les següents fases, amb l’objectiu que aquest estiu els més petits de la casa s’ho passin, com cada any, la mar de bé!

També, volem compartir amb vosaltres el comunicat de la secretaria general en relació a la tornada a l’activitat de l’esport de la vela (infografia) i un document de preguntes freqüents creat pel departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya (les preguntes relacionades amb l’activitat física no professional a l’aire lliure per a les persones de 14 anys o més van des de la pregunta 94 a la 122).

Us agraim per endavant a totes i tots per respectar les normes i per ser un exemple de sentit comú i responsabilitat.

#PreparatsLlestosMar

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela