Home \ Notícies \ La Jornada de Recollida de Residus “Let’s Clean Up” se celebrarà al setembre
juny 17, 2020 6:30 pm

La Jornada de Recollida de Residus “Let’s Clean Up” se celebrarà al setembre

Published by Leave your thoughts

Un any més, els clubs de la Vela Catalana participaran -gràcies al suport de l’Agència de Residus de Catalunya– en l’acció de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe”. Aquestes jornades -planificades inicialment pel mes de maig i que arran de la crisi de la Covid-19 es van haver d’ajornar- finalment es realitzaran durant tot el mes de setembre.

El Let’s Clean Up és una jornada comuna a tota Europa que té una forta repercussió mediàtica i que a Catalunya a l’any 2019 va comptar amb més de 309 accions -20 d’elles organitzades pels Clubs i Escoles de la Vela Catalana- que van recollir un total de 86 tones de residus. 

Una de les principals premisses d’aquesta edició serà l’estricte compliment de les mesures, pautes i recomanacions de seguretat i higiene per evitar la propagació de la Covid-19.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela