Home \ Notícies \ La metodologia actualitzada de l’Escola Catalana de Vela, llesta per aquest estiu!
juny 17, 2020 6:04 pm

La metodologia actualitzada de l’Escola Catalana de Vela, llesta per aquest estiu!

Published by Leave your thoughts

Sota el concepte de “L’experiència de navegar aprenent pas a pas”, l’Escola Catalana de Vela ha actualitzat la seva metodologia en l’ensenyament de la vela. Una metodologia fluida que té per objectiu engrescar a l’alumnat perquè se senti involucrat aprenent i que es posarà en marxa aquest mateix estiu.

Aquesta actualització és fruit de la feina del Grup de Treball de la Metodologia i seguirà girant al voltant de tres nivells: bàsic, mitjà i avançat. En cada una d’aquestes fases estructurem una sèrie de coneixements necessaris en l’activitat i les seves aplicacions perquè assoleixin els objectius de les fases plantejades.

Per tal de fer un seguiment complet de l’alumne i assolir l’èxit total de l’aprenentatge dels alumnes, l’Escola Catalana de Vela proposa el repte d’aconseguir una sèrie d’objectius per a cada nivell relacionats amb la part tècnica i anímica. 

Tot el material didàctic el podeu trobar al web http://vela.cat/metodologia. Un web on, a més a més, els tècnics trobaran eines per posar a la pràctica tots els conceptes i on els alumnes trobaran diferents recursos que facilitaran  el seu aprenentatge. 

El pròxim dilluns 22 de juny a les 18h per streaming realitzarem una presentació de caràcter formatiu per a tots els tècnics, coordinadors i directors de les Escoles de Vela. Inscripcions: https://forms.gle/ZeXExcUJnNHhMbxRA

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela