Home \ Notícies \ Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé: somriures de mar, records per a tota la vida
juny 21, 2020 9:46 am

Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé: somriures de mar, records per a tota la vida

Published by Leave your thoughts

Aquest estiu a les Escoles de Vela de Catalunya reconegudes per la Federació, els més petits de la casa s’ho passaran la mar de bé navegant, provant noves experiències i fent nous amics. Gaudiran de vivències i aventures úniques que perduraran per sempre en el seu record. I és que l’estiu al mar té això, és diversió i felicitat en estat pur.

Aprendran els conceptes bàsics de la navegació com són els vents, la propulsió, els diferents rumbs, les parts de l’embarcació, fer nusos mariners, el trimatge les veles… i, a més a més, es formaran adquirint hàbits saludables i valors socials i esportius que ens aporta la cultura de mar com són la igualtat, la confiança en un mateix, el respecte al medi ambient, la presa de decisions, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip, la solidaritat i la companyonia.

I ho faran gràcies a un gran equip de tècnics acreditats amb titulacions oficial del departament d’Educació de la Generalitat i a una actualitzada i pionera metodologia, desenvolupada per l’Escola Catalana de Vela, on l’eix vertebral de tota la formació és que l’alumnat se senti involucrat aprenent perquè la diversió i l’aprenentatge vagin de la mà. 

Si vols que els teus fills i/o filla aquest estiu s’ho passin la mar de bé, entra al web de l’Escola Catalana de Vela i cerca l’Escola de Vela més propera al teu municipi entre les més de 70 escoles repartides pel litoral català. 

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela