Home \ Notícies \ La Mar de Bé: l’aventura de connectar amb la natura
juny 28, 2020 11:04 am

La Mar de Bé: l’aventura de connectar amb la natura

Published by Leave your thoughts

Aquest estiu a les Escoles de Vela de Catalunya reconegudes per la Federació, els més petits de la casa s’ho passaran la mar de bé navegant i connectant amb la natura. Perquè la vela és molt més que un esport, és una apassionant aventura que es practica en el pavelló més gran del món, el mar. 

A més a més d’aprendre a navegar, el contacte directe amb el medi marí inculca en totes i tots els navegants un seguit de valors sostenibles que tenen com premissa que la nostra empremta mai es converteixi en una cicatriu pel medi ambient

I és que l’esport de la vela és esport, natura, formació i, sobretot, molta diversió. Les Escoles de Vela reconegudes per la Federació compten amb un gran equip de tècnics acreditats amb titulacions oficial del departament d’Educació de la Generalitat i a una actualitzada i pionera metodologia, desenvolupada per l’Escola Catalana de Vela, on l’eix vertebral de tota la formació és que l’alumnat se senti involucrat aprenent perquè la diversió i l’aprenentatge vagin de la mà. 

Si vols que els teus fills i/o filla aquest estiu s’ho passin la mar de bé, entra al web de l’Escola Catalana de Vela i cerca l’Escola de Vela més propera al teu municipi entre les més de 70 escoles repartides pel litoral català. 

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela