Home \ Notícies \ Busques una activitat extraescolar extradivertida?
setembre 17, 2020 12:19 pm

Busques una activitat extraescolar extradivertida?

Published by Leave your thoughts

La vela és una activitat extraescolar extradivertida que es practica a l’aire lliure on els més petits de la casa aprendran els conceptes bàsics de la navegació com són els vents, la propulsió, els diferents rumbs, les parts de l’embarcació, fer nusos mariners, el trimatge les veles… i on, a més a més, es formaran adquirint els hàbits saludables i els valors socials i esportius que ens aporta la cultura de mar: la igualtat de gènere, la confiança en un mateix, el respecte al medi ambient, la presa de decisions, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip, la solidaritat i la companyonia. Perquè, a la vela, formem navegants i eduquem persones.

Per a més informació, entra al web escola.vela.cat o apropat a l’Escola de Vela més pròxima del teu municipi.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela