Home \ Notícies \ Èxits de la Vela Catalana a Europa
octubre 6, 2020 1:08 pm

Èxits de la Vela Catalana a Europa

Published by Leave your thoughts

La medallista olímpica Natàlia Via-Dufresne (CN El Masnou), fent parella amb el basc Iker Martínez, es penja el bronze en el 1r Campionat d’Europa Mixt de la nova classe olímpica Offshore de Creuer, celebrat del 2 al 4 de setembre a Gènova. Cal destacar que aquesta classe debutarà en els Jocs Olímpics de París 2024.

Àlex Muscat (CN Garraf) es queda a les portes de penjar-se el bronze en el Campionat d’Europa de Finn disputat a Gdynia del 30 d’agost al 6 de setembre. El finnista català va liderar l’europeu durant moltes fases però finalment va haver de conformar-se amb una més que meritòria 4a posició. Cal destacar que aquest va ser un dels campionats més complicats, meteorològicament parlant, que es recorden.

La parella formada per Florian Trittel (CN El Balís) i la canària Tara Pacheco, amb una 7a posició, finalitza dins del “Top 10” en el Campionat d’Europa de Nacra 17 celebrat al llac Attersee d’Àustria del 29 de setembre al 4 d’octubre.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela