Home \ Notícies \ Jornades de recollida: Per un mar sense residus
octubre 20, 2020 12:27 pm

Jornades de recollida: Per un mar sense residus

Published by Leave your thoughts

Més d’una vintena de Clubs i Escoles de Vela s’han sumat a la campanya “Per un mar sense residus” que des de la Federació, i gràcies al suport de l’Agència de Residus de Catalunya, hem impulsat amb l’objectiu d’organitzar diferents accions de recollida de residus.

Les jornades de recollida se celebraran durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Pròximament, us informarem de les dates concretes d’aquestes accions.

S’hi han sumat: Club Natació Barcelona, Club Patí Vela Barcelona, Club Nàutic Sant Feliu, Club Nàutic Vilassar de Mar, Club Nàutic d’Arenys de Mar, Club Marítim Torredembarra, CLUB NÀUTIC SALOU, CLUB NÀUTIC GARRAF, Vela Barcelona, Vela El Prat, Club Náutico El Balís, Club Marítim Altafulla, Empuriabrava Sailing – Escola Municipal de Vela, Club Nàutic Masnou, Club Natació Badalona, CLUB MARITIMO CASTELLDEFELS, Club Nàutic de Coma-ruga, Club Marítim Montgat, Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs Escola de Vela, Club Maritim Fenals, CLUB NAUTIC CAMBRILS, Club Nàutic de Sitges, CNCB & Club de Vela Palamós i Escola de Vela de Calafell.

Gràcies per participar-hi i fer que l’esport de la vela estigui present en aquestes accions de conscienciació i acció mediambiental!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela