Home \ Notícies \ Èxits de la Vela Catalana – Octubre
novembre 4, 2020 4:16 pm

Èxits de la Vela Catalana – Octubre

Published by Leave your thoughts

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLASSE EUROPAEIVISSA
La classe Europa catalana domina el campionat d’Espanya celebrat a Eivissa! Mònica Veenhoven es proclama campiona femenina, subcampiona absoluta i campiona sub20. En categoria femenina i també sub20, triplet de la Vela Catalana: Mònica Veenhoven 1a, Nora Lasurt 2a i Helena Pruñonosa 3a (totes elles del CN El Balís). Els regatistes del Balís Nico Borràs i Marc Arrufat, plata i bronze sub20 masculí.

CAMPIONAT D’EUROPA DE LÀSER MÀSTER – ANDORA
La Vela Catalana d’stàndard triomfa en el Campionat d’Europa de Làser Màster celebrat a Andora. Aitor Barrenechea (CN Bétulo) es proclama nou campió d’Europa d’Stàndard en categoria Apprentice. Leandro Rosado (RCNB), subcampió Apprentice! I Toni Roig (CV Calella), subcampió Grand Màster!

CAMPIONAT D’ESPANYA DE LÀSER MÀSTERBENALMÁDENA
En Stàndard, Alfredo Vázquez (CN Bétulo) es proclama subcampió absolut i 1r Grand Màster. Josele Doreste (CN Sant Feliu de Guíxols), 3r absolut i 3r Grand Màster. Oriol Marrón (CN Bétulo), 5è absolut i 1r Màster. I Leandro Rosado (RCNB), 7è absolut i 1r Apprentice.

En Radial, Mónica Azón (CN d’Arenys de Mar) es proclama vencedora absoluta i 1a fèmina Màster. Síliva Ravetllat (CN El Balís), subcampiona absoluta 1a Grand Màster de fèmines. Carlos Jané (CN d’Arenys de Mar), 3r absolut i 1r Gran Màster masculí. Xavier Boluda (CN El Balís), 5è absolut i 1r Màster masculí. Miquel Álvarez (CV Calella), 6è absolut i 1r Grand Grand Màster. I Carlos Silva (RCNB), 9è absolut i 1r Apprentice masculí.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela