Home \ Notícies \ Mor als 90 anys Josep Lluís Vilaseca, ex-secretari general de l’Esport de la Generalitat
novembre 15, 2020 10:33 am

Mor als 90 anys Josep Lluís Vilaseca, ex-secretari general de l’Esport de la Generalitat

Published by Leave your thoughts

La Federació Catalana de Vela vol expressar el seu condol a la família i amics de Josep Lluís Vilaseca, primer secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i una figura clau de l’esport català.

Vilaseca va ser advocat i polític, condecorat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat al 2002, l’Ordre del Mèrit de la UEFA al 2007 i la Medalla d’Or de la ciutat de Barcelona al mèrit esportiu al 2014. En la seva trajectòria professional va ser directiu del FC Barcelona del 1969 al 1977 i president de la Comissió Segle XXI, va impulsar la Llei de l’Esport de Catalunya, va presidir el Comitè de Control i Disciplina de la UEFA i va ser membre del Comitè Olímpic Espanyol, president de l’asseguradora Agrupació Mútua i membre del jurat dels premis de la Fundació Príncep d’Astúries.

Moltes gràcies per tot, Josep Lluís! La vela catalana i l’esport català sempre t’estaran agraïts!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela