Protocol d´accident

En cas d'accident segueix les següents indicacions:

Omple el parte d'accident i truca al telèfon d'assistència d'Allianz

902 102 687 o 91 325 55 68

Omple el parte d'accident segons el tipus de llicència que tinguis, i truca a Allianz. 

El número de pòlissa d’accidents de la llicència federativa és el 42725246 i el número de pòlissa d'accidents de la llicència vela mar és el 49825744.

S’ha d’indicar que es truca com a membre de la Federació Catalana de Vela.
És imprescindible fer aquesta trucada per què Allianz obri un expedient de l'accident i és on us indicaran quin és el centre concertat al que heu d'anar.

**Les assistències mèdiques cobertes per la pòlissa es realitzaran en centres mèdics o per part de facultatius concertats amb la companyia asseguradora. La companyia no es farà càrrec de les despeses derivades d’assistències en centres no concertats o de la Seguretat Social excepte en els casos d’urgència vital. En el supòsit que es facturessin a la companyia, aquesta podría repercutir-los al assegurat.

 

Documentació a aportar

Un cop omplert i signat pel federat el parte d'accident, aquest s'ha d'enviar a: serveis@vela.cat per tal que la federació el segelli i el retorni.
Posteriorment s'ha d'enviar el parte a: asistenciacolectivos.es@allianz.com

El Federat

Ha de dirigir-se al centre concertat indicat per Allianz en la trucada, on s’identificarà com a membre de la Federació Catalana de Vela mitjançant la seva llicència i DNI. És imprescindible estar en possessió del parte d'accident signat i segellat.

 

A l'estranger

S’haurà d’acudir al Centre Mèdic del lloc de l’accident i fer-se càrrec de les despeses d’Assistència que posteriorment seran reemborsades per l’Assegurador sempre que estiguin garantides a la pòlissa.